Full fart på Konstvandringen

Stort tack till alla som kom ut till Galleri Akvarell under Södra Bohusläns Konstvandring. Alltid roligt att träffa nya och gamla vänner och jag hoppas vi ses även på kommande utställningar. Det var en hektisk helg och sedan hoppade jag direkt på planet till New Orleans för att möta upp min dotter för en veckas jazz, blues och sightseeing. Nu har jag äntligen börjat pusta ut igen även om jag ser från fönstret att gräset behöver klippas… Nåväl, det är en dag i morgon också.

Jag deltar i Orust konstvecka, som är v 29. Då är alla hjärtligt välkomna till Galleri Akvarell. Passa på att göra en rundtur och besöka alla deltagande orustkonstnärer – ett mycket varierat och högkvalitativt utbud garanteras! Fortsätt att kika in här för öppettider och deltagare som kommer att annonseras snart.

Jag ställer ut också ut på Galleri Tärnan, Nösund 28 juli-1 augusti, och det finns planer på en liten kurs under sommaren. Varmt välkomna att maila mig på
kristian@kristiantalvik.se om ni har intresse att delta.

Tills vi ses!

Kristian

Publicerat av

Kristian Talvik

Landskapsmåleri är för mig ett sätt att umgås med naturen, både den stora som hav, fjäll och den lilla i den egna trädgården. Naturen växlar ständigt, med vädret, med årstiderna och med tiden på dygnet. En mångfald långt utöver den mänskliga fantasins gränser.