Minikurs i att teckna och måla berg och klippor

*** Uppdatering 24/7 *** Kursen är nu fullbelagd för denna gången***

Min utställning hade många akvareller med klippor som huvudmotiv och jag fick många frogor om jag kunde hålla en kurs med inriktning på att måla just klippor. Efter att ha undersökt de praktiska förutsättningarna kan jag erbjuda följande:

Berg i Bild, 21-23 september

att måla eller teckna berg och klippor

Många av mina favoritmotiv finns inom en radie av en mil från sommarens utställningslokal (Säbygården) som jag nu bokat som kurslokal. Vi kommer att måla utomhus så långt vädret tillåter. Kursen förutsätter viss erfarenhet av det material man vill arbeta med och är alltså inte en nybörjarkurs i akvarell. Plats finns för högst 8 deltagare. Jag kommer att närvara och handleda under hela kursen.
 
Intresserad? Kontakta mig för kursprogram och ev. ytterligare frågor på talvik@telia.com eller tel. 0304 45335, dock senast 25 augusti. Du kan även ladda ner kursprogrammet som PDF här!

Akvarell av Kristian Talvik
Akvarell av Kristian Talvik

 

Publicerat av

Kristian Talvik

Landskapsmåleri är för mig ett sätt att umgås med naturen, både den stora som hav, fjäll och den lilla i den egna trädgården. Naturen växlar ständigt, med vädret, med årstiderna och med tiden på dygnet. En mångfald långt utöver den mänskliga fantasins gränser.