Utställning i Nösund

Efter en lång tids karantän har jag flera nya tavlor att visa upp! Du är varmt välkommen på min utställning på Galleri Tärnan i Nösund. Självklart håller vi behörigt avstånd och tar det försiktigt.

Galleri Tärnan, Nösund
Ångbåtsbryggan, 474 96 Nösund
25-29 juli, alla dagar 14-18

Våren är löftenas tid och även om sommaren hägrar, så har jag över åren sett att det blir mest målat på vår och höst. Orusts omväxlande natur är som vanligt huvudmotiv på denna utställning, från vårstormar vid havet till stilla vårkväll vid Mölneboån. 

Har tänjt lite på Orust, några bilder från Tjörn och Gerlesborg har också smugit sig in. Syndat mot Anders Tegnell har jag också gjort – det blev en strapatsrik resa till Härjedalen och min andra ateljé. De sista dagarna i maj låg fortfarande så mycket snö i höga drivor att det inte gick att gå de vanliga stigarna genom skogen och över myren. Så ett par vårvinterbilder blir det också. Men nu är det sommar och naturligtvis är där sommarbilder med – så varmt välkomna till min utställning med årsfärska akvareller!

Om du inte kan komma finns såklart mitt galleri på hemsidan kvar och är alltid öppet för nyfikna ögon: https://kristiantalvik.se/galleri/

Hoppas vi ses!
/Kristian

Publicerat av

Kristian Talvik

Landskapsmåleri är för mig ett sätt att umgås med naturen, både den stora som hav, fjäll och den lilla i den egna trädgården. Naturen växlar ständigt, med vädret, med årstiderna och med tiden på dygnet. En mångfald långt utöver den mänskliga fantasins gränser.