fbpx

Välkommen på smittsäker Konstvandring

Välkommen till Galleri Akvarell under påskens konstvandring! Det blir en annorlunda konstvandring i år.

Hela katalogen för årets två konstvandringar, med presentationer av alla deltagare, tider, adresser och många fina bilder, finns att hämta på konstvandringen.se

Pandemin påverkar oss alla, och vi hjälps åt att följa rekommendationer och bestämmelser. Det innebär att jag inte kommer att närvara i utställningslokalen, men finns omedelbart tillgänglig, då jag har bostaden i samma hus som galleriet.

För galleriet gäller självbetjäning!

Det finns femtio inramade akvareller att se, på/utmed väggarna och i två st. ”vaggor” och du får gärna flytta runt bilderna för att se dem på bästa vis. Dessutom finns det konstkort, och en del större, ej inramade akvareller och lite skissmaterial. Vänligen sprita händerna innan du tar i bilderna (med tanke på ev. ytsmitta, handsprit finns tillgängligt). Då utställningslokalen inte är så stor, så gäller, endast ett sällskap i taget, eller högst två personer som inte är i sällskap. Priser, information om betalning och annat kommer att finnas tydligt i galleriet. Jag finns i närheten och kan svara på eventuella frågor – utomhus!

För er som inte vill ge er ut på vägarna under påsk, kommer jag också att erbjuda en mini-version av utställningen online i bild- och video-format och det går bra att köpa bilderna även där och få dem hemskickade. Online-utställningen kommer att läggas upp samtidigt som Konstvandringen i slutet av veckan och man kan se den på min hemsida https://kristiantalvik.se och på Facebook: http://facebook.com/kristiantalvikakvarell

Hjärtligt välkomna

Kristian

Publicerat av

Kristian Talvik

Landskapsmåleri är för mig ett sätt att umgås med naturen, både den stora som hav, fjäll och den lilla i den egna trädgården. Naturen växlar ständigt, med vädret, med årstiderna och med tiden på dygnet. En mångfald långt utöver den mänskliga fantasins gränser.