Tack! och Glad Sommar!

Tack alla ni som besökte utställningen på Galleri 31 Södra hamnen i Skärhamn. Ni var många och det känns inspirerande att möta detta stora intresse!

När utställningen plockades ned fick en tillfällig besökare (till sin förvåning) dra vinnaren i konstlotteriet, vinnare blev: Daniella Stridsberg, Limhamn. Grattis!

Under utställningen fanns en av de utställda akvarellerna, ”Moln” också i en begränsad, signerad upplaga om 10 ex, som giclee-print – en utskrift på akvarellpapper med ljusäkta pigmentbläck vilket knappt går att skilja från en originalakvarell. För denna upplaga valde jag ett något mindre format än originalets 76×56 cm, gicleerna har en bildyta på 57x42cm och papperets totalmått är 60×45 cm. Flera av dessa fann köpare under utställningen, men några ex finns kvar. Du som inte hade tillfälle att besöka utställningen har din chans nu, du kan beställa ditt ex här genom att skicka ett mail till kristian@kristiantalvik.se. Gicleerna kostar 1800kr/st inkl. frakt och levereras utan ram.

Under sommaren kommer jag att vara på plats på Orust. Välkomna att besöka min permanenta utställning på Galleri Akvarell, Tornvägen 6, Svanesund, men ring innan (tel. 070-6453342), så att jag säkert är hemma.

En riktigt inspirerande sommar önskar jag er alla!

Kristian

Publicerat av

Kristian Talvik

Landskapsmåleri är för mig ett sätt att umgås med naturen, både den stora som hav, fjäll och den lilla i den egna trädgården. Naturen växlar ständigt, med vädret, med årstiderna och med tiden på dygnet. En mångfald långt utöver den mänskliga fantasins gränser.