fbpx

Årets julklapp är här!

Medan novembermörkret tätnar och julen närmar sig funderar du säkert på allt som ska göras innan helgerna. Som tur är är jag här och hjälper till! I år har jag nämligen special-målat 5st mindre akvareller som är den perfekta julklappen till dina nära, eller varför inte till dig själv.

Men konst ska man ju kunna njuta av året runt, så fyra av dem kan väcka minnen av ljusare (års)tider! Motiven är hämtade från de närmaste omgivningarna, Orust Stångenäset och Fotö, där jag ofta ger mig ut för att att överraskas av naturens färger och former.

Samtliga akvareller har samma mått; 27×36 cm, och säljs oinramade, vilket sedan i inramat skick blir omkring 40×50 cm. Som en jul-special i år har jag satt priset så lågt som 1800 SEK/styck. Du väljer alltså själv hur du vill rama in och kan anpassa till det sammanhang där du tänker hänga den. Eftersom de säljs utan ram kan de också enkelt skickas på posten, om du till exempel vill skicka som julklapp till en vän. Porto tillkommer. Man kan även hämta upp dem i Galleri Akvarell, i Svanesund.

1. Vinter Mölnebyån
2. Fotö
3. Ut över havet, Stångenäset
4. Morgonljus, Håltavattnet
5. Sommarkväll, Stigfjorden

Missa inte årets julklapp, och minns var du hörde det först.

För att köpa en akvarell, kontakta mig på kristian@kristiantalvik.se, eller ring 070-6453342.

Med ljusa julhälsningar

Kristian

Publicerat av

Kristian Talvik

Landskapsmåleri är för mig ett sätt att umgås med naturen, både den stora som hav, fjäll och den lilla i den egna trädgården. Naturen växlar ständigt, med vädret, med årstiderna och med tiden på dygnet. En mångfald långt utöver den mänskliga fantasins gränser.