fbpx

God Jul!

Tack för det snart gångna året och alla fina möten på Galleri Akvarell! Under 2023 hade jag ingen separatutställning utanför Galleri Akvarell, men det har ändå varit ett produktivt år med många bilder, något att ta del av 2024! Och en del kanske såg artikeln om mitt måleri i årets första nummer av ”Akvarellen”, tidskrift för Nordiska Akvarellsällskapet.

I skrivande stund är den vita julen inte ohotad, men tidigare under julmånaden har vi haft fint vinterväder på Orust, något som inspirerade till bilden på ladan vid scoutstugan i Svanesund, i morgonsol. Med denna hälsning, hoppas jag att vi ses på konstvandringen under påskdagarna och på min kommande utställning i Galleri Tärnan, Nösund i sommar. Och naturligtvis är Galleri Akvarell öppet för alla intresserade, ring bara 0706 453342 för att bestämma en tid för besök, det gäller hela året.

Så, välkomna och ha en fin helg!
Kristian

Publicerat av

Kristian Talvik

Landskapsmåleri är för mig ett sätt att umgås med naturen, både den stora som hav, fjäll och den lilla i den egna trädgården. Naturen växlar ständigt, med vädret, med årstiderna och med tiden på dygnet. En mångfald långt utöver den mänskliga fantasins gränser.