Välkommen till en virtuell utställning

Stormen blåste bort konstvandringen men inte coronaviruset. Så påskens konstvandring som skulle gått av stapeln nästa helg i södra Bohuslän är inställd. På Stenungsunds Konsthall (Kulturhuset Fregatten) pågår däremot 4 april – 23 maj en utställning med verk av de konstnärer som skulle deltagit i konstvandringen. Konsthallens ordinarie öppettider gäller, men är stängt under påskdagarna.

Jag hoppas att vi stället får träffas på min utställning på Galleri Tärnan i Nösund 19-25 juli, förhoppningsvis har livet då återgått till det normala. Och tills dess har jag uppdaterat mitt galleri här på hemsidan. Så om du hade tänkt att komma förbi Galleri Akvarell på konstvandringen så kan du se ett urval av mina nya bilder här: https://kristiantalvik.se/galleri/ – klicka på bilderna för att få upp en större visning.

Om du är intresserad av att köpa någon av bilderna är du naturligtvis välkommen att kontakta mig för mer information på kristian@kristiantalvik.se

Jag vill också bjuda på den här lilla filmen med mig och mitt galleri om du vill ha en liten snabbgenomgång

Tills vi ses nästa gång – Glad Påsk och en underbar vår och sommar till er alla!

Kristian

https://kristiantalvik.sehttps://facebook.com/kristiantalvikakvarell

Publicerat av

Kristian Talvik

Landskapsmåleri är för mig ett sätt att umgås med naturen, både den stora som hav, fjäll och den lilla i den egna trädgården. Naturen växlar ständigt, med vädret, med årstiderna och med tiden på dygnet. En mångfald långt utöver den mänskliga fantasins gränser.